31 December 2013

Happy New Year!

Post new year untuk 2013 still blh view kat bwh.
Pejam celik pejam celik aik? 2014 sudah~
Just wanna wish Happy New Year to anyone yg baca my entry ni.
Resolutions?
2013 punya pun xsemua tercapai, so i guess this year just ikut the flow laa..

Sebelum mengakhiri ucapan saya, *sehh* 
I've got a teaser that might change my life or i may say, it's changing my life.


Haa. Mau tau apa benda ni?
Tunggu ~ ;)



7 comments:

Anonymous said...

check this out.

http://www.mazidulakmal.com/2014/02/saya-rela-dipenjarakan-demi-memelihara.html?m=1

Anonymous said...

kerana mau dapat duit dgb ekspress kamu kena tipu. cuba tengok this article pasal double stemcell.

http://www.mazidulakmal.com/2014/02/saya-rela-dipenjarakan-demi-memelihara.html?m=1

totomu said...

Salam semua, baru2 ni mak sy ada makan dsc,
sy check tgk betul ke x ada sijil halal, mmg xde
pun..
Bkn main tipu2 nk boikot ke ape..
Kalau betul2 diorg ni nk bniaga, xperlu kot nk
tipu smpai mcm 2.. Xde sijil, xperlu la ltk logo
halal tu.. Kesahihan brangan ni, sy pun dah was2
so sy suruh mak sy stop.. Malah, sy dah buang
dah produk tu takot org lain consume pulak..
Kalau betul xde pape campuran yg dilarang, rs
xde mslh kalau nk dptkn sijil hal

hanya mau tolong said...

Saya juga turut di marahi oleh rakan sekerja sbb
enggan membeli produk tersebut...beliau
bertambah marah apabila saya mempersoalkan
status halal berkenaan...org beniaga dia sibuk nk
berniaga smpai sanggup gadaikan bab halal haram

pilot melayu said...

"Nak jadi pilot kosnya dekat setengah juta.
Belajar bertahun, gaji baru berapa ribu je. MLM
modal beberapa ribu, untung beratus ribu. Mari
masuk MLM" itu yang dakwa oleh jurucakap
hebat MLM. Habis tu kalau semua juruterbang
masuk MLM, siapa nak jadi pemandu
kapalterbang. Amboi cakap tak tengok tengok.
Pernah turut serta taklimat Stimcell ni.
Sebenarnya terbukti untuk mengenyangkan perut
sahaja.

Mate duitan said...

bende da terbukti depan mata pun masih nk tegakkan benang yang basah!

Anonymous said...

Apa kata sebagai umat Islam kita bersatu tidak
kira agen/pengguna atau apa sahaja anda, sebagai
umat islam ianya adalah satu penghinaan
meletakkan logo halal pada barangan yang belum
tentu lagi kesahihannya. Kita perlu bersatu untuk
menyaman tokei ni supaya menjadi pengajaran.
Ketepikan EGO itu wahai bangsa Melayu.
Mengaku sahajalah kalau dah tertipu. Sama-sama
bertindak. Rezeki boleh dicari. Keberkatan dalam
rezeki itu yang paling penting